Produkter för sågzall blad (8)

Malda Lagerblad

Malda Lagerblad

Pulveriserad Lagerblad Ref: EPI019 Innehåll: 100 g
INFUSION Matsmältning

INFUSION Matsmältning

Den vilda pepparmyntan, en av de otaliga myntarterna, finns endast i Centraleuropa och Sydeuropa. Den odlas i Nordamerika, i hela Europa och Nordafrika. VATTENTEMPERATUR: 90 till 100°C BRYTNINGSTID: 5 till 10 minuter
Phyllanthus (Niruri)

Phyllanthus (Niruri)

Hjälp för leverns goda funktion. Kosttillskott är inte läkemedel, de kan inte ersätta en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Passar inte för gravida och ammande kvinnor, eller barn under 12 år. Personer med sjukdomar bör rådfråga en vårdprofessionell. Förvaras på en torr plats skyddad från ljus.
Salvia

Salvia

Salvia är en växt från familjen Lamiaceae som fått sitt namn från det latinska ordet salvare, vilket betyder "rädda" eller "bota". Man har faktiskt tillskrivit salvia medicinska egenskaper sedan mycket gamla tider. Salvia är känd både i Kina, Nordamerika och Sydamerika sedan länge, och det finns faktiskt ett stort antal arter (över 700) som tillhör släktet Salvia. Vår ovanliga art bland dessa hundratals Salvia är salvia stricha, som har en kraftfull, något bitter och kamferliknande smak och passar utmärkt med vilt, fläskkött och rostad lammkött, kalv, kyckling, kalkon eller till och med anka.
Passionsblomma

Passionsblomma

Passionsblomma
Coleus forskohlii (Plectranthus barbatus)

Coleus forskohlii (Plectranthus barbatus)

Coleus är känt för att vara en fettförbrännare. Kosttillskott är inte läkemedel, de kan inte ersätta en varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Passar inte för gravida och ammande kvinnor, eller barn under 12 år. Personer med sjukdomar bör rådfråga en vårdpersonal. Förvaras på en torr plats skyddad från ljus.
Citronmeliss

Citronmeliss

Meliss är en växt med doft av citrongräs vars blad har en superkraft! När de gnuggas mot ett insektstick dämpar de effekterna. Meliss används för sina lugnande och avslappnande egenskaper i infusioner eller i badvattnet. I matlagning aromatiserar meliss subtilt fågel- och vitt kött. I bakverk ger den en utsökt smak åt efterrätter, krämiga fyllningar och flan.
Syrsa

Syrsa

Syran är en bladgrönsak som används rå eller tillagad för sin syrliga och lätt citronaktiga smak. Används som krydda, förhöjer den soppor och grönsaker, fiskrätter och ägg, med vilka den passar särskilt bra. Rik på fibrer, magnesium, kalium, järn och vitaminerna A, C, E, har den sedan antiken varit känd för sina matsmältnings- och sammandragande egenskaper.